среда, 27. април 2011.

Педерисање


Latinica

Са геј парадом у Подгорици одмах ту иза ћошка, поставља се питање процентуалне заступљености педера (и остале хомо/транссексуалне популације) у поворци. Колики проценат популације у свити чија ће маршрута ове године замијенити "Путеве Краља Николе" (пошто је бициклистичка трка забрањена) стварно представљају педери, а колико њих су разноразни хетеро амбасадори, омбудсмани, НВО-овци и остали душебрижници који су, ето, дошли да се мало педеришу. Неки стандард за провјеру педерства мора се поставити, али је јако тешко дефинисати ко је у тој групи педер, а ко није.



Једна институција направила је фантастичан систем за провјеру такве ствари - трка јефтиних аутомобила "24 сата лимуна". Пародирајући 24 сата Ла Манша, овај догађај организује ендуро трку аутомобила јефтинијих од 500 долара. Иако не дјелује да има везе са нашом парадом педера, и једни и други сусријећу се са сличним проблемом - провјером аутентичности. Како провјерити да је неко педер а не педератор једнако је тешко као и провјерити да ли је аутомобил који је неко довео на трку јефтинији од 500 долара, а не скупа машина коју је неки богати магарац довео да се курчи.



Организатори трке Лимуна пронашли су генијално рјешење - при пријави за трку свако потписује папир да организатор има право да уништи његово возило кад год му је воља, без надокнаде. Прије трке, поред колоне аутомобила који ће се такмичити пролази огромни багер, који подиже аутомобиле одабране слијепим извлачењем и оне које су организатори прогласили најсумњивијима, и потпуно их уништава на лицу мјеста. Ако си изгубио 500 долара на овај начин, биће ти криво. Ако си изгубио десет или стотину хиљада - заслужио си. Не исплати ти се да на трку јефтиних кола дођеш са скупима.

Исто правило може се примијенити и на параду педера: сви учесници параде треба да се построје, а слијепа лутрија треба да споји пет посто учесника у парове који ће један другоме испушити курац.

-Aspera cum astra.
Ако ниси педер, а дошао си ту да купиш политичке или некакве моралне поене, спреман да некоме испушиш курац, ако се то од тебе буде тражило, изненађење: ти јеси педер!

Успут, идеалан слоган за црногорску геј параду: "Геј парада - да јебе оца!"


Нема коментара:

Постави коментар