четвртак, 09. септембар 2010.

Доајени црногорског метросексуализма : Војо Ђукановић


Latinica

У држави у чијим се појединим крајевима купање радним даном сматра метросексуализмом, а сваки елемент метросексуалузма педерством, само су ријетки успијевали да уведу елементе метросексуализма у свој стајлинг и остану мушкарци. Ако сте, шетајући неким од црногорских корзоа угледали метросексуалца, погледајте поново - вјероватно се ради о лицу даме која се "носи традиционално".

Мужевност којом зрачи Војо Ђукановић је невјероватна. Истог тренутка кад ова тестостеронска громада заврши реченицу она се у сјећање уцрта не његовим, већ гласом Берија Вајта (глас Берија Вајта је, за оне који не знају о коме се ради, најлакше описати као наштимованог Балшу Брковића). У младости је успио да остане комуниста упркос два завршена факултета да би након слома оригиналног пионирства своју еквилибристику по ивици контроверзе наставио успијевајући да остане икона мужевности упркос пионирству на многим пољима која се по свакој здравој логици супротстављају мужевности.Пошто пионирство онога ко га спроводи обавезује да буде први, Војо је након губитка комплетне косе на глави одустао од ношења перике, пошто су је у томе тренутку носиле десетине и десетине педера. Умјесто тога, геније из града челика и пива се интелигентно досјетио да користећи технике којима у то доба нико није прибјегавао- пластичну хирургију, естетску простетику и пирсинг, устоличи црногорски мачо имиџ за 21. вијек.

Да појаснимо - длака која доминира његовом главом је заиста његова, и заиста и даље расте. Ради се о изузетно дугој и поприлично дебелој длаци која расте из младежа на вратном дијелу његових леђа (злонамјерници тврде да је длака спроведена чак са курца, али се такве тврдње морају одбацити као јасна и злонамјерна провокација). На обје стране његове главе (увијек источној и западној, због магнетног поља) налази се по један стратешки постављени низ пирсинга - округлих алкица у боји коже, кроз које је поменута длака, попут везице на ципели, унакрсно ушнирана.

Слика: стратешки план позиционирања пирсинга и шнирања длаке кроз њих


Немарно пребачена икебана на његовој глави, иако симболише мушкарца толико сигурног у своју мужевност и шарм да не мари о личном изгледу, уствари представља филигрански саткано ремек-дјело фузије умјетности и заната.

Упркос томе што се пирсинг и пластична хирургија на мушкарцу сматрају апотеозом метросексуализма, овај посланик владајуће партије доказује да човјеку који зна шта жели они могу постати само алат у постизању вишег циља - у овом случају кежјуел лука који симболише мачизам, интелект и моћ

1 коментар:

  1. A dje si iskopao ovog lika .... hahahha DOAJEN CRNOGORSKOG METROSEKSUALIZMA... buhahah

    ОдговориИзбриши